sisällöntuotanto

Sosiaalisen median kanavissa paras keino tulla huomatuksi, on tuottaa aitoa ja läpinäkyvää materiaalia kaikkiin yrityksen kanaviin.

Sisällöntuotanto on muodostunut tärkeäksi markkinointikanavaksi ja potentiaaliset asiakkaat katsovat yrityksen nettisivujen lisäksi, usein myös mahdollisen Instagram-tilin. Sen on edustettava yritystä ja täsmättävä brändin kanssa!

Oli sitten kyse tuotteesta tai palvelusta, tyylistä ei kannata tinkiä. Tuotteet voidaan dokumentoida uudessa, yllättävässä ympäristössä tai mennä niin lähelle, että asiakas saa täysin uuden näkökulman. Palvelusta voidaan kertoa ihmisten kautta tai esimerkiksi kuvituskuvin. 

Työskentelen tiiminä usean alan ammattilaisen kanssa. Tuotamme visuaalisen ilmeen uudistuksia, jossa uudistamme brändin kivijalan – logon, typot, värit ja kuvat. Luomme kokonaisvaltaisen somestrategian, vaikuttajakampanjoita, sekä sisältöä sosiaalisen median kanaviin (tekstit ja kuvat).

Suunnitellaan juuri sinun yritykselle sopiva kokonaisuus.

Pyydä lisää infoa ja tarjous!

sisustushattara

Hattara -sisustuskauppa tilaa kuvat sosiaaliseen mediaan kauttani ja näin feedistä on saatu raikas ja kutsuva, ihania mielikuvia luova. 

 

Tuotteet nousevat esiin ja rytmi on selkeä. Suunnittelimme yhdessä myös tekstikuvien graafisen ilmeen.

uhana design

Uhana Design -vaatebrändi muutti Instagram-feedinsä somestrategiamme mukaan (yhteistyössä InariMEDIA:n kanssa).

 

Projektissa kävimme läpi valokuvausta ja kuvankäsittelyä, suunnittelimme kausi- ja julkaisukalenterin ja annoimme muun muassa selkeitä ohjeita some-tekstien tuottamiseen.

 

Visuaaliset tuotteet korostuvat nyt paremmin asiakkaille, feedi on yhtenäinen ja tuo persoonallisesti yrityksen tarinan ja arvot esiin. 

Oma Some

Kun en tuota materiaalia asiakkailleni, tuotan sitä omiin sosiaalisen median kanaviin. 

 

Arjen kauneus, surut ja murheet, kannanotot ja mielipiteet jaan Instagramissa ja blogissani (Muutama Hetki – Suomen Blogimedia). 

 

Teen myös suoraan yhteistyötä erilaisten yritysten kanssa, joissa toimin itse vaikuttajana.

 

Ota yhteyttä ja tuumaillaan, miten minun brändini voi auttaa sinun brändiä.

blogi

muutamahetki5.jpg

Instagram /

@kaisujouppi